Ønsker din bedrift å bli medlem i

IT-forum?

Som medlem i IT-forum vil du få et nettverk som deler kunnskap, som synliggjør din bedrift, og som hjelper deg med rekruttering og mye mer.​

Medlemsfordeler

En mann som rekker opp hånda i publikum, med en mann som holder foredrag i bakgrunn. Foto

IT-forums medlemmer består av IKT- og kunnskapsbedrifter i Bodø og omegn.

Medlemmene blir gjennom nettverket synlige overfor hverandre. I tillegg synliggjør man at Bodø og omegn har et stort IKT-miljø som samhandler og løser felles flaskehalser.

IT-forum skal skape en arena for nettverksbygging ved å stimulere til kontakt og samarbeid, samt gjennomføring av nettverksmøter og fagmøter for medlemmene. I tillegg blir medlemmer promotert på hjemmesiden, samt i månedlige nyhetsbrev.

IT-forum skal også inspirere til nyskaping, vekst og utvikling som gjøres gjennom spredning av ulike FoU-program, bransjeprogrammer, finansieringsordninger og resultater.

IT-forum skal sette fokus på utvalgte strategiske områder som gjøres ved utredninger og innspill som kommer fra næringen. Eksempelvis kan dette være: 5-årig IKT-utdanning i Bodø, felles rekrutteringstiltak, felles kompetanseutvikling, sette fokus på betydningen av IKT i samfunnet.

Medlemskontingent

Årlig kontingent varierer etter selskapets størrelse:

Ansatte i virksomhetServiceavgiftMedlemsavgiftTotalt
1-3 ansatte2 000,-500,-2 500,-
4-15 ansatte8 500,-500,-9 000,-
16+ ansatte18 800,-500,-19 300,-

Det medkommer mva. på serviceavgiften.

Kontakt oss for medlemskap i IT-forum

Ved å kontakte oss godtar du at vi kan bruke dine opplysninger for å besvare henvendelsen. Persondata vil ikke deles eller bli benyttet til markedsføring.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler, les mer i vår personvernerklæring.

Hopp rett ned til innholdet