L

Motta nyheter fra IT-Forum

w

Zedge

Eric Nordvik
eric@zedge.net
97 66 21 01

11.07.201813:02 Anne-Stine Gjervoldstad

Zedge

Zedge er verdens ledende innholdsplattform for brukere som søker nytt og unikt innhold til sin mobiltelefon. Skapere av innhold kan gjennom Zedge, produsere, promotere og distribuere spill, ringetoner, bakgrunnsbilder mm. til mer enn 50 millioner månedlige brukere verden over. Zedge sin sterke merkevare har etablert seg over mange år og er synonym med gode brukeropplevelser, smarte innholdsanbefalinger, høy kvalitet og unikt utvalg. 

Zedge har i en årrekke mottatt internasjonal anerkjennelse som en av verdens mest populære apper på Google Play og App Store, og har en markedspenetrasjon på over 20% på Android i USA.

Forbrukere bruker Zedge til å finne nye gratis og relevante kvalitetsspill, ringetoner, bakgrunnsbilder mm. som passer deres smak og identitet.

Artister, kunstnere og bedrifter bruker Zedge til å produsere, promotere og distribuere innhold til mer enn 50 millioner månedlige mobilbrukere verden over.

Spillutviklere bruker Zedge til å publisere og distribuere spillene deres til svært dedikerte og betalingsvillige spillkonsumenter.

Annonsører kommer til Zedge for en skalerbar og konkurransedyktig promoteringskanal til aktive mobilkonsumenter som leter etter underholdning, apper og spill.

Zedge Europe AS er et heleid datterselskap av Zedge Holdings Inc. i New York. Selskapet ble startet i Norge og har to ulike amerikanske investorer. Selskapet har 30 ansatte i Trondheim, Bodø, New York og San Francisco.

www.zedge.net

Ønsker du å bli medlem i IT-Forum?

Ønsker du å bli medlem i IT-Forum?

Som medlem i IT-Forum vil du få et nettverk som deler kunnskap, som synliggjør din bedrift, og som hjelper deg med rekruttering og mye mer.